Sari la con╚Ťinut

Asigurare RCA

Asigurarea de Raspundere Civila pentru Autovehicule (RCA) ale Companiilor

Chiar daca asigurarea RCA este obligatorie in Romania pentru toate persoanele fizice sau juridice detinatoare de autovehicule, costurile si beneficile acestora difera de la societate la societate

Caracteristici

  • Asiguratorul acorda despagubiri pentru prejudiciile de care asiguratii raspund, in baza legii, fata de terte persoane pagubite prin accidente de autovehicule, precum si pentru cheltuielile facute de asigurati in procesul civil.
  • Despagubirile se acorda indiferent de locul in care au fost produse accidentele de autovehicule, atat in timpul mersului, cat si in timpul stationarii. Despagubirile se platesc si pentru pagubele produse de existenta sau functionarea instalatiilor montate pe autovehicule, precum si pentru pagubele produse de remorci ori atase.

Riscuri acoperite

  • Despagubirile se acorda pentru sumele pe care asiguratul este obligat sa le plateasca cu titlu de dezdaunare si cheltuieli de judecata persoanelor pagubite prin vatamare corporala sau deces, precum si prin avarierea sau distrugerea de bunuri.
  • Despagubirile se acorda si in cazul in care cel care conducea autovehiculul, raspunzator de producerea accidentului este o alta persoana decat asiguratul.

Contacteaza-ne pentru a descoperi produsul potrivit pentru afacerea ta.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email